dilluns, 13 de febrer del 2012

Els colors de la nova temporada

Ja n’hi ha prou de fred, de gelades i d’hivern, avui toca parlar de colors, a veure si ens animem una  miqueta.
Molt possiblement si preguntem pel color de l’any 2012, la majoria de persones apostaria pel negre o bé per algun color tirant a fosc....però no és el què opina l'institut PANTONE, amb la seva proposta de colors per la nova temporada. Tot i que ja podem intuir per on aniran els trets, ja que en moltes botigues de la nostra ciutat tenim al nostre abast una mostra de les noves col·leccions, vaig caure en que desconeixia quina era la proposta de PANTONE per aquesta temporada, així que vaig indagar. 
PANTONE és l'empresa creadora del Pantone Matching System, un sistema d'identificació, comparació i comunicació del color per les arts gràfiques. El seu sistema cromàtic és el més reconegut i utilitzat. Durant els últims 17 anys, PANTONE s’ha guanyat un nom mundial, en el que respecte al color i dues vegades a l’any ho posen a disposició de la moda, reunint informes que detallen les tendències estacionals del color i creen el seu Dance into Spring Colour Report inspirat amb una àmplia varietat d’estils. 
PANTONE elabora una llista que emmarca una trentena de colors dels quals 10 són els que venen amb més força cada temporada. En primer lloc i com a color de l'any per aquest 2012 tenim el Tarangerine Tango (o Mandarina Tango), el Pantone 17-1463, un tipus de taronja que uneix la vivacitat i l'energia del vermell amb la simpatia i la calidesa del groc. Un to altament visible i magnètic que emana calor i energia.


   
Així que aquí tenim una paleta de colors, que ens servirà de guia a tenir en compte a l’hora d’anar de shooping pels carrers de Reus durant aquesta primavera-estiu. Ara només cal trobar el nostre color perfecte!
Per altra banda, també ens podem deixar guiar per les tendències en les passarel·les internacionals, on destaquen els colors pastels, tons perfectes per lluir amb el bronzejat estiuenc.
Us deixo algunes de les propostes presentades amb els 10 colors clau de la primavera-estiu 2012, dels establiments que tenim a la ciutat. Ànims, que ja veieu que el negre no és el color que es portarà.  

Vestit – Mango/Arracades-Mango/Bossa-Bimba & Lola/Mocador-Zara


 Vestit–Massimo Dutti/Anell Fló d’or i diamants–Majoral (Oxid)/Bossa combinada amb gris – Lupo/Faldilla–Stradivarius/Pulseres–Mango/Fulard–Mango/Bossa “Box”–Misako/Mitjons–Pull & Bear/Sandalies-Clarks 

 Anell-Mango Touch/Camisa de seda - Maximo Dutti/Fulard-Aîta/Bossa – Guess/Ombra d’ulls–Clarins/Barret – Bimba & Lola/Vestit de festa – Monu Garcia 

 Samarreta–Only/Sabates–Zara/Mocassins–Mango/Collaret–Mango Touch/Pintallavis–Clinique 

 Sabates i bossa–Stradivarius/Ulleres de sol–Tous/Arracades–Bimba & Lola/Pantalons–Mango/Camisa-Vilagallo (British Reus)/Ombra d’ulls–L’Oreal

 Conjunt–Bimba & Lola/Complements–Mango/Fulard-Adolfo Dominguez

Blazer i pantalons-Zara/Vestit-Nice Things/Mocador-Mango/Bossa-Stradivarius

 Vestit de festa-Two Rosa Clarà/Anell-Bimba&Lola/Sudadera i samarreta-Only/Mocador-Zara/Bossa-Aïta/Vestit-Vero Moda (Strip)

 Bossa-Kipling(Juncosa Pell i Complements)/Vestit-Aire Barcelona/Pintaungles-Dior/Tocat-Two Rosa Clarà/Conjunt-Zara/Pulsera-La Bola del Món

Mono-G-Star/Jersei-Springfield/Bossa-Maximo Dutti/Ulleres de sol-Ray-Ban/Cinturó-Pimkie/Botí-Zara/Jaqueta-G-Star



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada