diumenge, 12 de febrer del 2012

Aparadors vestits de vermell


Dimarts, Sant Valentí, per alguns un altre Sant Jordi, per altres una ocasió únicament pensada per gastar, i per altres, una celebració íntima entre una parella per expressar el seu amor i afecte mútuament.
Sant Valentí és una celebració tradicional de països anglosaxons que s’ha anat implantant en altres països al llarg del S. XX. A Espanya aquesta festa es va començar a celebrar a mitjans del S. XX, realment amb el motiu d’incentivar la compra de regals. Sovint es diu que aquesta celebració la va introduir la cadena de grans magatzems, Galerias Preciados, adquirida des del 1995 per El Corte Inglés.
Ja des de finals de gener, són moltes les botigues i comerços de la ciutat que ens recorden aquesta data. Aparadors de botigues i pastisseries vestits de vermell, amb cors, peluixos de totes mides i propostes per regalar a l’enamorat o enamorada. Però qui s’emporta el premi és la botiga Globofiesta, al Carrer Doctor Gimbernat, 4, un comerç que com indica el seu nom, està especialitzat en articles i complements per festes. Un increïble aparador vestit d’amor, amb un gran cor elaborat amb petits globus vermells. Allí podreu trobar un regal original i idees per qualsevol altra festa.


Un altre exemple és La Gàbia, una botiga, situada al Carrer del Vent, on trobem detallets de molts tipus, originals i útils a la vegada.


Per dies com aquest està clar que no cal recórrer al típic joc per la Play, al perfum o a la planta de torn. Podem ser més original, i als comerços de Reus trobem moltes, moltes idees!
Jo personalment sóc més de Sant Jordi: del llibre i la rosa, tot i que, no descarto fer alguna coseta especial. Qualsevol excusa és bona...
Per tots aquells que ho celebren, Feliç Sant Valentí! 

2 comentaris:

  1. Jo personalment no me'l sento meu aquest Sant Valentí... però les influències forànies fan que cada vegada s'instal·li més a casa nostra, i com no! els aparadors en són un reflex!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Hola, degut a la teva entrada dels postres de Julimar i aprofitant el dia d'avui (ja que el meu novi es de Murcia) aniré a comprar un SANT HONORÉ!!! Moltes gràcies pel teu blog, és genial!!! M'encanta!

    ResponElimina