Recentment he tingut el plaer de degustar alguna de les propostes de l’alta gastronomia que ens ofereixen alguns restaurants de la nostra ciutat, experiències molt recomanables que vull compartir amb vosaltres.
Començaré escrivint sobre Gaudi Restaurant, un local especial i únic a la nostre ciutat pel seu entorn privilegiat. Com molt sabreu, el restaurant està situat al punt més alt de l’edifici “Capsa Gaudí”, a la Plaça Mercadal, en ple centre de Reus. Des de la seva Terrassa pots veure el campanar i el casc antic de la ciutat mentre estàs assaborint un àpat molt especial.
El restaurant està a càrrec del Restaurant Diego Campos que també regenta el Restaurant Rincón de Diego i el Restaurant Club Nàutic de Cambrils. Disposen de menús degustació, de 43 i 53€, que van variant i que podeu consultar al seu web i, una amplia carta de vins d’infinitat de denominacions.
Ofereix als seus comensals cuina d’autor, moderna i de mercat, plats innovadors i curiosos. Mescla de gustos, textures i colors, grans presentacions i, servei immillorable.
De decoració minimalista, acollidora i de llums suaus, elements que junts creen un ambient íntim i màgic.
Fantàstica experiència per repetir en ocasions especials, ideal per una vetllada romàntica sobretot si podeu gaudiR de sopar a la terrassa ara que encara fa bon temps….
Teniu alguna cosa per celebrar?
|
Aperitiu
Crema de verdures amb musclo a l'escabetx i pop marinat |
|
Coques de verat amb gelat de mostassa |
|
vichyssoise de pèsols amb botifarra negre i llagosta |
|
Filet de vedella amb foie |
|
Arròs socarrat amb vieira |
|
Xai amb cuscús i carxofes |
|
"Mojito" |
|
Sorbet de pinya, gelat de carn de momo i espuma de pebre rosa |
|
Petits Fours |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada