dimecres, 14 de setembre del 2011

Els nostres viatges en un bagul


Aquest any no hem pogut anar de viatge per les vacances d’estiu, així que vaig decidir fer-nos un regal especial per recordar els diferents destins on hem estat i els que queden pendents de visitar, on espero que puguem anar molt aviat….
Un regal que ens servirà per decorar el nostre pis nou, tot i que encara hi ha molta feina per fer, ja us aniré informant…

Recordant el nostre 
primer viatge, vaig comprar un caixa tipus cofre decorat amb il·lustracions de Roma d’aires romàntics i dins vaig posar una fotografia de cada lloc que hem visitat i els que volem visitar en uns marcs molt originals que fan la forma de la típica fotografia Polaroid i són d’una mida molt semblant. Aquests marcs són alhora objectes de decoració de paret molt personalitzables que quedaran perfectes al nostre pis nou i li donaran un toc personal i divertit.
Tan la caixa com els marcs els vaig comprar a Casablanca, un dels comerços de decoració i regals més sorprenents de la nostre ciutat. La botiga està situada al Carrer Sant Joan, número 7. Es tracta d’un local immens replet d’ambients diferents i petits raconets on és fa difícil no trobar el regal perfecte tot passejant pel seu interior. Joies, complements de moda, estris i petits electrodomèstics de cuina, jocs, detalls curiosos, infinitats de marcs de fotografies i rellotges de paret i tot tipus d’objectes i mobiliari per decorar totes les estances de les nostres llars de forma elegant, original i actual. Un lloc ideal per donar ales a la creativitat de cadascú.
I, utilitzant una de les frases que el mateix establiment utilitza, la millor definició de Casablanca seria “disseny i qualitat a un preu just…perquè el veritable valor de la joia, són les emocions que posseeix al seu interior…”  




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada