En ple casc antic
de la ciutat, al número 7 del Carrer Aleus, just darrera de l’Ajuntament, trobem
el Restaurant Joan Urgellès, un concepte innovador en el món de la restauració
de Reus inaugurat al finals del 2007 del que vaig poder gaudir d’un esplèndid
sopar fa pocs dies.
El propi Joan, jove reusenc
amb una dilatada experiència en l’art culinari, és el que està darrera d’aquest
projecte.
La sala cuidada
fins a l’últim detall, elegant decoració minimalista i alhora d’estil barroc
amb aires modernistes creada pel germà del propietari. Convinent les parets
negres amb la pedra vista. Poques taules, perfectament parades amb un centre creat
amb nous daurades, unes copes majestuoses, degustació de diferents tipus de sal i olis aromàtics presentats en tubs d'assaig, de forma original i divertida. Tot plegat crea un ambient íntim i exclusiu
on degustar unes propostes d’autor altament elaborades que tenen com a base el
millor de la cuina mediterrània.
Interessant
experiència gastronòmica i una referència gastronòmica de la nostra ciutat que
cal tenir en compte.
Entre altres
propostes, disposen de dos menús degustació: Joan Chapet, per 25 € i Joan Chap,
per 50 €, que fan referència als sobrenoms del primer, el propi propietari del
local i el segon, al seu pare.
Nosaltres vam
optar per degustar el Menú Joan Chap, aquí teniu unes imatges perquè aneu fent
boca i podeu anar descobrint les seves novetats i creacions per la xarxa
Petits Aperitius |
Amanida tèbia de vieira a la brasa, crema de calamarsets saltats amb ibèric, herbes variades i oli de gingebre |
Rissotto de llagosta i camagrocs, all tendre, gambes i pa cruixent |
Corvina a la brasa amb micro verduretes al vapor, espàrrecs de marge confitats, infusió de te i gambes |
Xarrup de la Casa (de poma verda, boníssim!!) |
Petit fours |
Per favorrr! Aquest restaurant és el millor de Reus!
ResponElimina