dissabte, 10 de setembre del 2011

Sopars de luxe: Joan Urgellès


En ple casc antic de la ciutat, al número 7 del Carrer Aleus, just darrera de l’Ajuntament, trobem el Restaurant Joan Urgellès, un concepte innovador en el món de la restauració de Reus inaugurat al finals del 2007 del que vaig poder gaudir d’un esplèndid sopar fa pocs dies.
El propi Joan, jove reusenc amb una dilatada experiència en l’art culinari, és el que està darrera d’aquest projecte.
La sala cuidada fins a l’últim detall, elegant decoració minimalista i alhora d’estil barroc amb aires modernistes creada pel germà del propietari. Convinent les parets negres amb la pedra vista. Poques taules, perfectament parades amb un centre creat amb nous daurades, unes copes majestuoses, degustació de diferents tipus de sal i olis aromàtics presentats en tubs d'assaig, de forma original i divertida. Tot plegat crea un ambient íntim i exclusiu on degustar unes propostes d’autor altament elaborades que tenen com a base el millor de la cuina mediterrània.  
Interessant experiència gastronòmica i una referència gastronòmica de la nostra ciutat que cal tenir en compte.
Entre altres propostes, disposen de dos menús degustació: Joan Chapet, per 25 € i Joan Chap, per 50 €, que fan referència als sobrenoms del primer, el propi propietari del local i el segon, al seu pare.
Nosaltres vam optar per degustar el Menú Joan Chap, aquí teniu unes imatges perquè aneu fent boca i podeu anar descobrint les seves novetats i creacions per la xarxa


Petits Aperitius

Amanida tèbia de vieira a la brasa, crema de calamarsets saltats amb ibèric,
herbes variades i oli de gingebre
 

Rissotto de llagosta i camagrocs, all tendre, gambes i pa cruixent

Corvina a la brasa amb micro verduretes al vapor,
espàrrecs de marge confitats, infusió de te i gambes
Xarrup de la Casa (de poma verda, boníssim!!)


Petit fours




1 comentari: