dijous, 28 de juny del 2018

Family Match de Festa Major



Hola reusencs! Ja estem en plena Festa Major de Reus!!! Aquest any, per a nosaltres, una Festa Major molt especial perquè és la primera que podem gaudir amb la Mar. Us he de dir que és una passada veure com flipen literalment amb els gegants i els elements festius, com no paren, com ballen amb la música i com senyalen la porta de l’Ajuntament al passar-hi per davant, per entrar a veure els gegants, però, us he de confessar que a més de gaudir veient-los gaudir a ells, hi ha una cosa que és un plus: el cansats que acaben que els fa caure rendits i, el que sembla una conseqüència, el bé que dormen! Així que aquest any he descobert que la Festa Major té doble al·licient: gaudir de dia i...també de nit!

És cert però que la Festa Major de Sant Pere agrada a tot bon reusenc i, ens entra com un atac de “reusenquisme” durant aquests dies, que ens porta a fer coses com: col·leccionar programes de Festa Major escapades per totes les habitacions de casa i per dins de totes les bosses, comprar tot d’objectes de promoció dels gegants, nanos, besties i seguici festiu, decorar els aparadors dels establiments per a l’ocasió, posar domàs a finestres i balcons, veure Canal Reus TV, parlar alegrament amb gent que normalment no ho fas, ja sigui perquè no coincideixes o perquè no et be tan de gust en altres circumstàncies i, sobretot, anar lluint samarretes relacionades amb la festa.
I si, nosaltres també anem servits...està clar que això és cosa de tiets: l’any passat un d’elles ja es va encarregar de fer anar mudada a la Mar amb un pitet fet amb la roba dels elements festius creada per Print Pam. I, aquest any, la cosa ha anat a més. Per l’Aniversari, a principi de mes, de la ma dels tiets més festers va arribar la Mulassa, l’Àliga i el Carrasclet de goma que tenim totalment identificats i, també, la samarreta amb la mulassa aplicada cosida per una de les tietes més apanyades. Però es que ara, a més, la tieta més “fashion” li ha regalat la nova samarreta d’aquest any amb “les bèsties” i de color groc, disseny de Els Ton’s.



I, jo també m’he comprat la mateixa samarreta versió adult, així també vaig “disfressada de Festa Major” i, de rebot, de conjunt amb la Mar, fent un Family Match de Festa Major!







Aquesta i altres samarretes les pots trobar a  Batabat, El Barato o el Tomàs Barberà, entre altres. Encara teniu temps de fer-vos amb la vostra i lluir-la aquest Sant Pere!

Bona Festa Major a tots!!

Segueix-me a
instagramfacebooklovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada