dimecres, 19 de desembre del 2018

Sessió de Nadal amb Dani Dassoy



Tal i com vaig anunciar al post anterior, això s’acaba, però encara em queda alguna cosa per compartir com aquestes precioses fotografies que ens va fer el Fotògraf Dani Dassoy per Nadal. Així que aquí va el penúltim post on veureu el resultat de la sessió de fotos en família.

Dani Dassoy té el seu estudi a Sant Carles de la Ràpita, concretament al centre d’aquesta localitat del Delta de l’Ebre (Plaça Carles III, 15) Ell és un d’aquells fotògrafs que no ho és només per professió o per vocació, sinó que ho és ja per genètica. És fill de fotògraf i des de ben petit que ja es va enamorar de la fotografia, seguint així amb l’ofici familiar.
Actualment, ell i la seva parella, la Montse, són els que porten l’estudi i els encarregats de fer els reportatges fotogràfics tan a l’estudi com a l’exterior.   

Ens agrada la proposta del Dani perquè és una fotografia sincera, natural, sense floritures a la que allò realment destacable és el sentiment, l’expressió, l’essència de les persones que hi surten. Les seves fotografies expliquen històries i això és el que les fa realment especials.

A més Dassoy no és un fotògraf de Reus, ell és de La Ràpita, bé, de fet ell és del “terreno”, com la majoria d’habitants del Delta de l’Ebre. I quan dic això no em refereixo a una simple localització geogràfica, sinó que m’estic referint a molt més: un sentiment, una essència i un vincle enormement potent amb tot el que els envolta: el mar, la gent, l’arròs, el Delta, el Riu, el Montsianell, la fauna, la flora i les tradicions...Com dic, Dani és un d’ells, una d’aquestes persones especials que estima la seva terra i que així ho transmet amb les seves fotografies.

Aquest amor per la seva professió i pel Terreno fa que sigui un fotògraf especial i que sàpiga reflectir les emocions i els sentiments en cada una de les seves instantànies a través tan de les persones com de les localitzacions. 

Així doncs, aquí teniu el resultat de la nostra sessió d’aquest Nadal, en la que la Mar no ens ho va posar gens fàcil a cap de nosaltres, tot i això, el resultat no està gens malament...









Segueix-me a

instagramfacebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada