divendres, 10 de novembre del 2017

Shopping day a Rec.0 Igualada


La segona de les meves propostes per aquest cap de setmana és el REC.0 d’Igualada, on les velles fàbriques i adoberies de la ciutat és converteixen en pop-up stores de moda on marques reconegudes hi participen oferint el seu estoc i mostraris a preus outlet.
Des d’ahir dijous 9 de novembre fins el proper dissabte 11 de novembre, de 10h a 22h podem gaudir d’aquest macro outlet al barri del Rec d’Igualada, en un espai singular i molt alternatiu. Durant l’any es realitzen dues edicions, aquesta, la d’hivern ara al novembre i una altra a la primavera, a mitjans de maig. Durant aquests dies podem gaudir d’una proposta de shopping diferent, una molt bona oportunitat de trobar moda de marques conegudes i de prestigi a preus únics i amb molt bons descomptes.




50 pop-up stores de 95 marques i dissenyadors com Adidas, Antonio Miro, Sita Murt, Mango, Castañer, Textura Interiors, Reebok, Sebago, Nice Things, Reebok, Lacoste, Levi’s, Camper, Ikks, Furest, Javier Simorra, Fox... Podeu consultar les marques participants aquí


A més de moda, també hi trobem un festival de food trucks amb un gran número de participants. 40 són les propostes de menjar de carrer que trobem en aquesta edició de la Rec Street Food, i la música també hi té el seu espai amb el Rec Music Festival amb 15 concerts que es duen a terme durant els 3 dies de festival a diferents espais del circuit del REC.0.


Jo aquest any, per primer cop hi he pogut assistir i, comparteixo amb vosaltres la meva experiència.


Vam decidir-hi anar-hi entre setmana per evitar les grans aglomeracions que intuíem que es podrien formar, però tot i així, la gentada que ens vam trobar, per ser dijous, era bastant impressionant, no vull pensar com estarà dissabte...el tema aparcament és complicat, i tot i que s’han habilitat pàrquings gratuïts especials per aquest esdeveniment, s’omplen de seguida, així que, aquí va la meva primera recomanació: si aneu amb cotxe aneu-hi ven d’hora o, cap a voltes de migdia (a partir de 14-15h) que hi ha gent que ja marxa i podeu trobar algun que altre forat. O, opten per un altre mitjà de transport (llàstima que el tema tren sigui una pallissa i estigui tan mal comunicat per la gent que venim de les terres tarragonines...) i segona recomanació: si i aneu amb els petits, eviteu els cotxets, és un rollo, us ho asseguro, i si no us és possible, aneu-hi amb algú que us faci de cangur a fora de les stores mentre vosaltres remeneu i remeneu entre les gangues.



El circuit és molt interessant, realment és una experiència de compres diferent i molt atractiu. A nivell de marques està bastant bé, podem trobar moda per a tots: dona, home, nadó, calçat i tèxtil per la llar. També s’ha de dir que hi ha coses més interessants que altres, i com a és habitual trobar en aquests llocs, hi ha propostes que no són tan interessants com esperàvem i d’altres, en canvi que ho són molt, però això va a gustos...



Per a mi, una de les parts més interessants d’aquest esdeveniment és la REC Kids, on pots trobar veritables gangues per als més petits de la casa a les stores de marques com: Boboli, Bean’s Barcelona, Mamadú, 1+ in the family, Picnik, My Bag’s, Micu Micu, Mon Marcel, entre altres. Per aquesta edició, a més, han creat una Pop-up efímera a la zona del Rec Kids, que per sort nostre va coincidir que hi havia la de Niuborn Barcelona, una marca de moda de nadó que m’encanta i de la qual em vaig firar...bastant, aprofitant les seves super ofertes!!! Però la d’avui divendres 10 també promet: Cokoté i demà, Anguè Anguè.



En general és una proposta que us recomano per aquest cap de setmana, sobretot si us agrada anar de “shopping”, però, si sou d’aquests que no suporten les aglomeracions millor quedeu-vos a Reus i gaudiu de la Ganxet Pintxo!


Per cert! Ja us ensenyaré les meves compres en un altre post, que ja us aviso que són de caràcter “infantil”, és lo que té ser mare primerenca ...

Segueix-me a
instagramfacebooktwitterlovin

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada